Geng suka senyum

Wednesday, May 25, 2016

Anak kandung suluh budiman


Assalamualaikum..

Sekarang ni sis dah memang malas xlarat nak update blog. Banyak sangat keja plus line internet slow. sis dah nak abih study yuhuuu tp jauh disudut hati sedih nak tinggalkan "ibu kandung suluh budiman" ni. Tahu ke apa itu "ibu kandung suluh budiman"?..korang tanyalah students upsi kalau nak tau. sebenarnya sepanjang 4 tahun di bumi mualim ni banyak kenangan suka dan duka yang sis kena telan itulah namanya pengalaman. Sapa kata kampus UPSI tak cantik haiiii belum kenal maka tak cinta okey..

Sila play video dibawah kalau terasa nak jatuh cinta dengan upsi.

video







Rakan seperjuangan


Sokseksoksek : anak kandung suluh budiman. Laoshi to be

Sunday, May 1, 2016

Hari cuti layan lagu


Lirik Lagu - Sudah Ku Tahu

Seringkali aku menduga
seringkali ini terjadi
segala rahsia sudah ku tahu
rupanya aku tak dicintai

Untuk apa kau buat ku begini
segala apa yang telah ku lakukan
Airmataku mengalir dipipi
segala yang ku korbankan tuk dirimu

Mengapa masih lagiku
bediriku menunggu cintamu
mengapa masih adamu
menyakiti di siang malamku
aku terima cintaku dipersiakan wooo !!!

C/O Sayang !! 
aku kau lupa
aku kau luka
tanpa kau sedar
Sayang !!
selamat tinggal
akukan pergi
buat selamanya
Aku pasti kau bahagia tanpaku SELAMANYA ...


Aku lagi suka dengar Khaibahar yang nyanyi berbanding penyanyi asal projector band.