Geng suka senyum

Friday, March 25, 2011

sukarnya untuk memahami mu

halooo
assalamualaikum...

dikau ku tatang bagai minyak yang penuh,
terasa hiba tatkala ku menatapmu,
aku cuba untuk memahami mu tapi,
 kamu tak pernah nak memahamiku,
setiap kali aku tenung kamu hati ku sayu,
betapa sukarnya untuk aku mendekatimu,
tidakkah kamu tahu aku sangat memerlukanmu,
aku cuba cari mana silap aku,
tapi kamu buat tak endah kan ku,
aku terlalu mengharapkanmu,
tolong jangan kecewakan aku,
beri aku sedikit pengertian untuk aku menempuh hari yang bersejarah nanti(dalam dewan),
untuk aku berjaya suatu hari nanti,
kembalilah pada ku,
tolong lah tolong lah aku
JAVA oh JAVA.............hahahaaaaaa
hadoiiiiiiii tetiba jiwang la plak hari ni hehee...

ha 2 dia bku pengarang jantung


budak programming punya cerita,
pensyarah mengajar pelajar tutup mata,
puan pazilah pensyarah tercinta,
java programming adoiii susahnya,  


sampai teduduk,tp bukan paham pon hehe..


                                  ha ni antara coding jawa java

untuk dapatkan output dia kita kena taip coding dlu,ha kat atas tu antaranya just untuk dapatkan out yang ciput ni (kat bawah)

                                orang panggil output

ha kalau nak tau lauhan hati tu xada kaitan dengan sesapa pon tp di tujukan khas untuk subjek java programming yang payah sangat nak paham...insayaAllah i will try my best..

ulasan: khas untuk jawa java programming

3 comments:

i am S!L4H.. said...

hahaha. java itu memblurkan. adehhhh
ble ntah nk terror coding nih.

cecece t'duduk ke? ke penat? hahahaha

L.a.D.y J.u.j.A said...

java sgt menyeronokkan..

L.a.D.y J.u.j.A said...

hahaha3