Geng suka senyum

Sunday, July 10, 2011

Jom jalan-jalan


Muka Jusco

Assalamualaikum pembuka bicara...

ape yang dikatakan muka jusco tu??...... ha...adakan muka saya ni macam jusco!!!. Oh TIDAK....sebenarnya saya dengan kengkawan suka pegi jusco sebabnya tu la satu-satunya tempat shopping yang paling dekat. boleh dikatakan jurujual kat kedai tu boleh cam kowt muka kitaorang.jusco kat mana tu nak tau jugak??...jusco kat bandar perda area bukit mertajam tu ha.......jom la kita shopping banyak sale


sila abaikan gambar ni heheeee

cuba teka kat mana tu??..

tak beli pon...

abaikan....

cam comel plak rabbit tu...hehee

kawan shopping 

perasan tak satu barang pon saya tak bawak......takkan nak post gak.tak payah  la banyak sangat huhuuu
gambar yang last skali tu ada sapa2 yang kenal tak??..yang kecik molek tu si tembikaisusu la tu..

6 comments:

apik pehe said...

laaaa,itu rupenyer tuan blog tembikaisusuitubest..hehehe...cakap kat silah..sampai KL nanti..apik nak dia belanja kepsi..hehehehe

nurul said...

hahaha...ha cik tembikaisusu yang kuat makan.silah blnja,apik kna blnja sya plk ah.bru aci

KAMIHIDUP said...

habis berposing, heee.

nurul said...

KAMIHIDUP :hahaaa posing sakan...

i am S!L4H.. said...

im not jusco's faceeeeeee. bole???
adehhhh. sape suh upload gamba tu?? ala apik bkn knal pon yg mane 1.

nurul said...

i am S!L4H : ahahaa sory silah..