Geng suka senyum

Friday, April 29, 2011

Dalam bas punye crite

Dalam bas punye crite

salam n hello semua....

exam pon da abis ha pa lagi boleh bukak belog ni, lma xbercerita kan ni nak story moly.punye la sronok dapat blk kg.tengok bas da sampai kt msuk la dalam bas transnasional laju-laju pas tu cri tempat duduk . tengah duk syok-syok layan lagu tetiba plak mamat krusi depan sesuka ati dia turunkan kerusi n tidur sampai bedengkur gegar dunia.(bab dengkur tu tipu je ok hehee) sampai dia tak sedar yang orang kat belakang ni terhimpit,tersepit,t'kepit.nak turunkan krusi pon agak-agak la sikit tengok orang blakang tu.kita da mula geram ni tapi relex selagi kita tak mati tersepit sabar jela...

gambar hiasan

bukan tu aje ade la mamat blakang plak buat hal...sesuka ati dia duk main tarik-tarik2 kerusi haku nak betulkan posisi dia la kowt sampai terketuk kelapa kepala haku dia boleh buat de je kot-kot la nak mintak maaf ke ape...tapi relex kt kena cool nak buat macam mane dia suka main tarik-tarik krusi. ha amik r tarik krusi tu sampai patah...

sok sek sok sek : terhimpit dengan insan-insan terpilih

2 comments: