Geng suka senyum

Wednesday, April 13, 2011

Si Siput Sedut

Si Siput Sedut Yang Menguji Kesabaran 

 kadang-kadang time korang nak buat keja,nak seach pape ke tetiba internet slow ape korang rase kalau internet korang jalan macam siput sedut??ape yang perlu korang buat??

A. baka jer brodband ngan komputer tu.

kita bako,bako....
B. tutup terus tak payah on9
C. hempuk/ketuk komputer laju-laju
komputer xsalah brodband salah

D. tunggu jer sampai laman korang nak tu keluar.


ha gigit sampai patah gusi gigi

pilihan di tangan anda....

sok sek sok sek : menguji tahap kesabaran dan keimanan ermmmm

4 comments:

KAMIHIDUP said...

tukar je kepada connection yang lebih laju, heee. :)

mushi mush said...

hahahaha.. lawak2..

nurul said...

KAMIHIDUP : nak kena tambah bajet la nampak nye..

mushi mush : hahaha lwak ke...

asybedazzle said...

ni kes biasa dekat malaysia ni. sabor jelah.