Geng suka senyum

Thursday, April 14, 2011

untuk beberapa hari

tau tak macam mana perasaan tuan punye blog kalau blogger lain datang singgah and follow??
macam ni ha berbungga2...


tuan blog = tuan rumah
music = hidangan
blogger = tetamu 

 visitor dah macam tulang belakang bagi blogger tuk ber joging blogging. masing-masing ade je coretan dan maklumat yang nak dikongsi. bukan senang nak buat satu-satu entry kena pikir dulu takut nanti orang ni terasa orang itu terasa tak pasal-pasal kena hentam dengan blogger lain. SENTAP tau.....

sok sek sok sek : xde idea nak buat entry,nak STUDY tuk FINAL exam.

5 comments:

aisya said...

betul betul betul... hehe..

anyway, gudluck utk final! =)

KAMIHIDUP said...

betul tu, tapi kadang-kadang kita tak dapat nak puaskan hati setiap orang. :)

nurul said...

aisya : TQ2..

KAMIHIDUP :mmg tak kan dpat puaskan ati sma org..

aliarosli said...

tapi ada yang tak suka lagu
sebab bayangkan kalau buka 10 blog, 10 lagu

tak ke binggit telinga?

dan sebenarnya, hidangan = entri

nurul said...

aliarosli: Ha btl2..aslnye mmg nk buat hidgan=entry tp ntah cmne t'taip lgu plak aiishhh..hehee