Geng suka senyum

Monday, April 11, 2011

I wanna this

 Teknologi terkini yang tak mampu haku miliki

Apple telah melancarkan iPad 2 pada  3 Mac 2011 oleh Steve Jobs. menggunakan pemproses A5 Dwi Teras, Kamera Depan/Belakang hinggalah rangka berwarna putih  semuanya kita boleh tengok  pada iPad 2 ini.

anda boleh dapatkan iPad 2 sekarang!!! jom kita tengok fungsi dan apa yang ada dalam iPad 2 ni

 credit to original owner
 benda ni ingat murah ke??..nilai dia dalam (USD) macam iPad. Bermula dari $499, pengguna akan dicas berdasarkan jumlah memori dan pakej data yang digunakan. Tapi kalau kat Malaysia, jangan nak haraplah boleh dapat dengan harga RM15XX, sebab satu, bergantung pada pakej data yang ditawarkan oleh Maxis (sebab maxis je yang tawarkan iPad pakej secara rasmi)

 microprocessor yang digunakan

microprosessor A5 Dwi Teras untuk memberikan kelajuan yang lebih baik kalau nak main game n  aplikasi lain 2 kali lebih pantas dan kelajuan grafik 9 kali lebih pantas dari generasi sebelumnya.

ipad 2 ni lagi nipis macam ni ha

Teknologi terbaik dengan Multi-Touch di iPad. Anda menggunakan jari anda untuk melakukan semuanya, sehingga semua yang anda lakukan - surfing web, menaip e-mel, membaca buku, dan macam-macam ada.... menyenangkan, lebih mudah,padat,mantop apelagi??..

ala senang cerita klik kat SINI ha nak tau lebih lagi,kalau dapat ni haiishh xtido la jwabnye

ulasan : bila la agaknye boleh dapat benda ni.

5 comments:

i am S!L4H.. said...

ala kalo dpt pon mmg x nak tdo kan.
tdo2. haha

nurul said...

s!l4H : xleh tido asyik tngok benda ni..hehee

Anep said...

alaaa. iPad je kot. ape la sgt yg speselnye psl iPad ni. haha. :P

KAMIHIDUP said...

usahalah, KAMI pun nak beli ipad 2 ni, tgh nak kumpul duit, jom sama2 kumpul duit. :)

nurul said...

Anep : best ape snang nak bawk ringan je..hehehe

KAMIHIDUP : jom kumpul duit bnyk2..amik iklan dri nuffnang bnyk2..hahaaa